החוק באנטיפסטי מוצלח הוא "הכל הולך"… כמעט כל ירק מתאים – קישוא, חציל, קולורבי, שומר, פטריות, דלעת, כרובית, ברוקולי, גזר, כרוב, סלק ועוד. אז תרגישו חופשי לגוון (פריסטייל:-))

מרכיבים:
5 מנות

2 גזרים
2 פלפלים בצבעים שונים
3 בצלים (לבן/סגול)
3 קישואים
חצי כרוב ( סגול או לבן)
חציל
ענף טימין
מלח גס, פלפל גרוס ותרסיס שמן זית

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות
חותכים את הירקות לרצועות / קוביות/ דיסקיות בעובי בינוני
מסדרים הכל על תבניות על גבי נייר אפיה
מרססים בשמן זית, מלח ,פלפל גרוס וטימין
מכניסים לתנור מבלי לכסות את התבנית בערך לחצי שעה עד שכל הירקות רכים ו"מקורמלים"

ערכים תזונתיים למנה:
160 קק"ל
4 מנות ירק

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה