בננות בתנור עם שוקולד מריר ושקדים

מרכיבים:
4 מנות

2 בננות גדולות
8 קוביות שוקולד מריר קצוצות
2 כפות שבבי שקדים

אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות
שוטפים את הבננות (לא קולפים), מנגבים היטב ומעבירים לתבנית. אופים 15-20 דקות, עד שהקליפה משחירה.
בעזרת סכין חדה חורצים חריץ לאורך כל בננה (לא חותכים עד הסוף), דוחפים את השוקולד הקצוץ ומחזירים לתנור לעוד 2-3 דקות עד המסה.
מקשטים בשבבי שקדים ומגישים.

ערכים תזונתיים למנה:
142 קלוריות למנה
1.5 מנות פחמימה
0.5 מנת שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

More like this…

פסטרמה ביתית

השפעת המחזור החודשי על הפעילות הגופנית

הנחיות לחופשת סקי