מרכיבים:
15 מנות

3 כוסות פירות יבשים חתוכים (פירות לפי טעמכם האישי עד רבע מזה אגוזים)
3 ביצים
1 כוס קמח מנופה (רצוי לשלב עם קמח מלא)
חצי כפית – כפית קינמון

אופן הכנה:
מערבבים לעיסה הומוגנית ואופים בתבנית אינגליש עד הזהבה וקיסם יבש. מקררים ופורסים לפרוסות דקות.
ניתן להכניס לעוד סיבוב בתנור בחום נמוך אחרי שפורסים עד ייבוש, לקבלת חטיפים קראנצ'יים.

ערכים תזונתיים למנה:
מתקבלות כ- 15 פרוסות (תלוי בעובי שחותכים)
כל מנה מכילה כ- 100 קק"ל

print

השארת תגובה