מרכיבים:
3 כוסות פירות יבשים חתוכים (פירות לפי טעמכם האישי עד רבע מזה אגוזים)
3 ביצים
1 כוס קמח מנופה (רצוי לשלב עם קמח מלא)
חצי כפית – כפית קינמון

אופן הכנה:
מערבבים לעיסה הומוגנית ואופים בתבנית אינגליש עד הזהבה וקיסם יבש. מקררים ופורסים לפרוסות דקות.
ניתן להכניס לעוד סיבוב בתנור בחום נמוך אחרי שפורסים עד ייבוש, לקבלת חטיפים קראנצ'יים.

מתקבלות כ- 15 פרוסות (תלוי בעובי שחותכים), כל מנה מכילה כ- 100 קק"ל.

print

השארת תגובה