חיפוש

ממרח נוטלה

מרכיבים:
300 גרם אגוזי לוז טבעיים (אפשר להמיר 100 גרם מתוך הכמות לאגוזי קשיו טבעיים ואז להעשיר הממרח בחלבון)
⅓ כוס קקאו איכותי
2 כפות דבש / סילאן / מייפל טבעי / 4 תמרים
1 כפית שמן קוקוס

אופן הכנה:
שלב א':
קולים את האגוזים על תבנית עם נייר אפיה בתנור מחומם ל- 180 מעלות, כ- 10-15 דקות (מומלץ לבדוק מפעם לפעם ולוודא שלא נשרפים).
מוציאים את האגוזים ומקררים מעט
משפשפים את הלוז בשתי מגבות נייר להסרת הקליפה
שלב ב׳:
טוחנים במעבד מזון את האגוזים בלבד 5-10 דקות (תלוי בחוזק המעבד) עד לקבלת מרקם משחתי
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים שוב למרקם חלק. טעיםםםםם

ערכים תזונתיים למנה – כף שטוחה:
כ- 120 קק"ל
4.5 גרם חלבון (אם שילבנו קשיו, כמות החלבון עולה)

More like this…

מרק פטריות עשיר בטעם

ללא גלוטן

דיאטה ללא גלוטן

מתי הכי נכון לבצע פעילות לאורך היום? זמן לשרוף וזמן לבנות שריר