מרכיבים:
5 מנות

2 בצל / כרישה קצוץ
1 גזר קוביות
3  גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
4 קישואים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי חתוך לקוביות
2 שורש פטרוזיליה חתוכים לקוביות
1 יח' ברוקולי מפורק לפרחים
200  גרם דלעת חתוכה לקוביות
חצי כרובית מפורקת לפרחים
2 כפות שמן זית
1.5  ליטר מים / ציר ירקות
צרור כוסברה ופטרוזילה
מלח, פלפל,
כמון, כורכום, 3 שיני שום שלמות, חצי כפית גנגר מגורר
שוקי עוף ללא עור

אופן הכנה:
1. מזהיבים בצל, גזר וסלרי אמריקאי עם 2 כפות שמן ומעט מים רותחים, על אש קטנה, עם מעט כורכום ומלח.
2. מוסיפים את שוקי העור וצורבים אותם.
3. מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים יחד.
4. מוסיפים הנוזלים ומתבלים (פלפל, מעט כורכום, ג'ינג'ר, כמון, כפית שטוחה של, מלח לפי הטעם, תוספת של כמה פטריות שיטאקי או רגילות מוסיפות טעם וערך תזונתי).
5. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומבשלים עד לריכוך הירקות והעוף (50-60 דקות).
6.לקראת הסוף להוסיף צרור כוסברה, עלי סלרי , תרד מעל המרק.

ערכים תזונתיים למנה:
1 פולקה עוף קטן = מנת חלבון

print

השארת תגובה