מרכיבים:
5 מנות

2 בצל / כרישה קצוץ
1 גזר חתוך לקוביות
3 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
4 קישואים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי חתוך לקוביות
2 שורש פטרוזיליה חתוכים לקוביות
1 יח' ברוקולי מפורק לפרחים
200 גרם דלעת חתוכה לקוביות
חצי כרובית מפורקת לפרחים
2 כפות שמן זית
1 ליטר מים / ציר ירקות
צרור שמיר ופטרוזילה
מלח, פלפל, כמון, כורכום, כוסברה יבשה

אופן הכנה:
1. מזהיבים בצל, גזר וסלרי אמריקאי עם 2 כפות שמן ומעט מים רותחים, על אש קטנה, עם מעט כורכום ומלח
2. מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים יחד
3. מוסיפים הנוזלים ומתבלים (פלפל, מעט כמון, כפית שטוחה של כוסברה יבשה, מלח לפי הטעם)
4. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומבשלים עד לריכוך הירקות

הערות:
1. מומלץ לרסק חלקית את המרק לקבלת מרקם עשיר יותר
2. ניתן להוסיף כף גדושה של שיבולת שועל אינסטנט לפני ההגשה (לכל קערית) להעשרת המרקם (יש לקחת בחשבון שכף שיבולת שועל = פרוסת לחם קל)

לבריאות:)

print

השארת תגובה