מרק קישואים תאילנדי דל שומן וללא פחמימות

מרכיבים:
10-14 קישואים חתוכים לקוביות בינוניות
1 בצל חתוך לקוביות בינוניות
1 כרישה קצוצה
4 גבעולי סלרי פרוסים (גבעול ועלים)
מים לכדי כסוי
2 כפות אבקת מרק עוף (ללא מונוסודיום גלוטמט) או קארי צהוב, כורכום וכוסברה יבשה
1 שן שום כתושה אפשרי
מלח, פלפל גרוס טרי
מעט סויה (במקום חלק מהמלח)

לקישוט: חצי צרור כוסברה / שמיר קצוץ דק

אופן הכנה:
מאדים בכפית שמן ומעט מים רותחים את הבצל, הכרישה והסלרי, עד שקיפות
מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים והתבלינים ומבשלים את כל מרכיבי המרק עד לריכוך, כ- 40-50 דקות.
טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם קרמי (ניתן להעביר במסננת לקבלת מרקם חלק).
מתקנים תיבול – מלח, פלפל ומוסיפים כוסברה / שמיר קצוצים ומגישים.

הערה – להעשרה בחלבון, ניתן להגיש עם קוביות טופו אפויות (ניתן להשרות בסויה דלת נתרן, מייפל טבעי ומיץ לימון לפני אפיה)

More like this…

עוגיות שיבולת שועל קריספיות

עצות הבריאות הכי גרועות שקיבלתם אי פעם

פריטטה של בטטה וגבינות