המרכיבים:
2 מנות

1 כף שמן זית
1 בצל יבש קטן-בינוני, קצוץ דק
2 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות קטנות
שני חופנים נאים של נבטוטי אזוקי
חופן פטרוזיליה, שטופה וקצוצה
חופן כוסברה (לא חובה), שטופה וקצוצה
חופן בזיליקום, שטוף וקרוע גס
מלח
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:
מחממים כף שמן זית במחבת רחבה. מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה.
מוסיפים את נבטוטי האזוקי ומבשלים במשך 15 דקות על אש קטנה. מסירים מן האש ומעבירים לקערה.
מוסיפים עגבניות חתוכות, פטרוזיליה, כוסברה (לא חובה), בזיליקום, מיץ לימון ומעט מלח.

print
השארת תגובה