מרכיבים:
750 גרם גבינה לבנה 5% שומן
5 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 כפות שמן קנולה
גרידת לימון מלימון שלם
6 כפות קורנפלור שטוחות

תבנית עגולה בקוטר 28

אופן הכנה:
מקציפים חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר עד ליצירת קצף יציב .
מערבבים את יתרת החומרים מלבד הקורנפלור עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב.
מקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת הגבינה.
אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות, מנמיכים את החום ל- 160 וממשיכים לאפות כ-30 דקות נוספות.
טיפ: מומלץ לאפות בסביבה לחה. לשם כך יש להניח ספל גדול מלא מים בבתחתית התנור

ערכים תזונתיים למנה – 50 גרם:
88 קק"ל
7% שומן

print

השארת תגובה