מרכיבים:
1 ק"ג פול ירוק טרי או קפוא של סנפרוסט
2 בצלים קצוצים דק דק
1 כף פפריקה מתוקה
4 שיני שום כתוש
5 כפות שמן זית מכבישה קרה
פלפל שאטה גרוס לפי הטעם
מלח

אופן הכנה:
מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית כדי שיזהיב ולא ישרף, מוסיפים את השום לקראת סוף הטיגון לדקה נוספת ומוסיפים את הפול, השאטה והפפריקה מכסים במים ומבשלים על אש בינונית עד שהפול מתרכך והמים נספגים.
לקראת סוף הבישול ממליחים – לא להוסיף מלח בתחילת הבישול זה מעכב אותו.

print
השארת תגובה