מרכיבים:
2 מנות

1 קישוא פרוס
רבע ברוקולי
רבע כרובית
כוס פטריות חתוכות
400 גרם פילה עוף
תרסיס שמן זית
תבלינים: מלח + חרדל + פפריקה

אופן הכנה:
מושחים את פרוסות הפילה בחרדל, פפריקה, מעט מלח ותרסיס שמן זית. מניחים בצד לספיגת טעמים.
חולטים ברוקולי וכרובית במים רותחים ומומלחים מראש, עד שמתרככים מעט (כ- 5 דקות).
מחממים תנור ל 220 מעלות.
מסדרים את הירקות על תבנית ואופים כ- 15 דקות להשחמה קלה.
בינתיים מתבלים את פילה העוף בתבלין קארי או כפית זעתר , או פפריקה, מלח ופלפל.
מניחים את העוף על הירקות מרססים שמן זית מעל
מחזירים לתנור לעוד 12 דקות – עד שהעוף עשוי מבחוץ אך עדיין עסיסי מבפנים.

 

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print
השארת תגובה