מרכיבים:
12 עוגיות גדולות

חפיסת שוקולד מריר איכותי
כף גדושה חמאת בוטנים טבעית
2 כפות סילאן ללא תוספת סוכר
כוס פצפוצי ארז מלא
כוס שבבי שקדים

אופן הכנה:
מחממים תנור ל 130 מעלות
ממיסים השוקולד במיקרו
מוסיפים חמאת הבוטנים והסילאן ומערבבים
מוסיפים היבשים ומערבבים
מניחים בכף על תבנית עם נייר אפיה ואופים 10 דקות
מקררים ושומרים בצנצנת

ערכים תזונתיים לעוגיה:
140 קק"ל
1 מנת שומן
1 מנת פחמימה

המתכון באדיבות שירה ויינר מנהלת מותג מרכז תזונה וספורט בשיטת ד"ר שון פורטל

print
השארת תגובה