מרכיבים:
150 גרם בטטה מגורדת
ביצה
גביע קוטג'
70 גרם בולגרית
מלח, פלפל (אפשר גם עלי אורגנו)
בצל חתוך לפרוסות

אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים מלבד בצל
מחממים 2 כפיות שמן במחבת חסינת חום ותנור ל- 220 מעלות
מניחים הבצל במחבת. שופכים מעל הבלילה ומבשלים 3-4 דקות עד שמתגבש.
מעבירים את המחבת לתנור החם עד שהפריטטה מתייצבת ומקבלת צבע שחום.
מוציאים מהתנור, מחלצים את הפריטטה, מכינים סלט טרי ליד ובתאבון:)

ערכים תזונתיים לכל המתכון:
1.5 מנות פחמימה
4 מנות חלבון
1 שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה