מצרכים ל- 10 מנות:

3 כפות טחינה גולמית "טחיני פרו" מועשרת חלבון

50 גרם חלבה ללא סוכר

1 גביע יוגורט 20 גר' חלבון

125 גר' שמנת 9 אחוז או חלב קוקוס דל שומן

2 כפות סוכר חום

3 כפיות סילאן

12 שקדים קצוצים

כלים – תבנית אינגליש קייק אחת או 10 כוסות קטנות אישיות

אופן הכנה:

  1. מקציפים שמנת או חלב קוקוס, טחינה ויוגורט 1-2 דקות
  2. מפוררים החלבה לפירורים ומוסיפים לבלילה המוקצפת, יחד עם סוכר וסילאן. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת סמיכה ומעט נוזלית.
  3. שופכים את התערובת לתבנית אינגלישקייק או מחלקים אותה לעשר כוסות קטנות
  4. מקפיאים למשך לילה

מגישים קפוא עם מעט סילאן ושקדים קצוצים מעל

ערכים תזונתיים למנה:
120 קק"ל
1 מנת שומן
1/2 מנת פחמימה

print

השארת תגובה