חיפוש

צ'יפס בטטה בתנור

מרכיבים:
4 מנות

2 בטטות בינוניות
כף שמן זית
מלח ופלפל גס
צמחי תבלין לבחירה – מרווה/ טימין / רוזמרין קצוץ דק

אופן הכנה:
מחממים תנור ל-220 מעלות
חותכים את הבטטה לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה / מנדולינה/ קולפן
מערבבים את הבטטות עם שמן , מלח פלפל ועשבי תיבול
מסדרים על תבנית אפיה כבשכבה אחת ואופים עד הזהבה

ניתן להגיש כתופסת למנה בשרית או להוסיף לסלט

ערכים תזונתיים למנה:
155 קק"ל
1.5 מנות פחמימה
1/4 מנת שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

More like this…

האם באמת חשוב לישון בשעה קבועה? ואיך זה קשור להורמון הגדילה?

דג בתנור עם קראסט שקדים ועשבי תיבול

איזה מזונות מסוכנים ואלו מומלצים למוח שלך?