מרכיבים:
8 מנות

2 בננות בשלות ומעוכות
2 ביצים L
2 כפות גדושות סוכר חום
חצי כפית קינמון
2 כפות שמן קוקוס (מומס במיקרו)
2 כפות קמח תופח
2 כפות קמח כוסמין מלא בטחינה דקה

אופן הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
מקציפים ביצים עם סוכר כמה דקות עד לקבלת קצף בהיר
מוסיפים בהזלפה שמן הקוקוס
מוסיפים הבננות המעוכות
מוסיפים בהדרגה את שני סוגי קמחים עם הקינמון
מערבבים עד הטמעת הקמחים בלבד ומוזגים לכוסות קפקייק או לתבנית שקעים
אופים כ- 20-25 דקות עד הזהבה

ניתן לשמור במקפיא ולהפשיר

ערכים תזונתיים למנה:
110 קק"ל במנה
1.25 מנת פחמימות

print

השארת תגובה