מרכיבים:
500 גרם פילה דג מוסר\בס קצוץ מהקצב
בצל מגורד על פומפיה
צרור פטרוזיליה, נענע וכוסברה קצוצים דק
2 כפות צנוברים
שן שום
כף גרידת לימון
4 כפות פירורי לחם מחיטה מלאה
תבלינים: מלח, פלפל, כמון, קינמון
12 מקלות קינמון
רוטב:
גביע יוגורט 1.5%
כפית טחינה גולמית
2 כפות מיץ לימון
מעט עירית קצוצה
אופן הכנה:
1. שמים בקערה גדולה בצל, שום, כוסברה, נענע ופטרוזיליה
2. מוסיפים דג, גרידת לימון, צנוברים ופירורי לחם
3. לשים ומתבלים
4. שומרים במקרר כשעה
5. יוצרים קבבים ומסדרים אותם על מקלות הקינמון (קבב על כל מקל). מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומרוססת בשמן זית
6. אופים 10 דקות, בחום של 200 מעלות
לרוטב: מערבבים כל החומרים ומתבלים.
מגישים עם רוטב בצד ונהנים 🙂