מרכיבים:
16 יחידות

5 ביצים
1/4 כוס סוכר
1/4 1 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1/3 1 כוסות חלב מועשר בחלבון
1 כף ליקר תפוזים
תרסיס שמן בטעם חמאה לטיגון.

למלית:
250 גרם גבינת סקי 3% במרקם קרמי
2 כפות סוכר
1 כף דבש
1 כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה:
טורפים ביצים וסוכר, מוסיפים קמח ומלח מנופים ומערבבים היטב. מוסיפים בהדרגה חלב ובסוף ליקר. מערבבים עד קבלת בלילה נוזלית וחלקה, שומרים במקרר עד השימוש.
מרססים מחבת טפלון כבדה בתרסיס שמן בטעם חמאה, יוצקים מעט מהתערובת בעזרת מצקת, מזיזים המחבת לפיזור אחיד ומטגנים כדקה מכל צד.
מערבבים את חומרי המלית.
מניחים 2 כפות מלית על כל קרפ, מגלגלים או מקפלים לצורת מעטפה, בוזקים אבקת סוכר מעורבב בקינמון (לא חובה) ונהנים!

ערכים תזונתיים למנה – 2 בלינצ׳ס ממולאים:
1 מנת חלבון
2 מנות פחמימה
235 קק״ל
.

print
השארת תגובה