המתכון בהשראת המסעדה האורגנית "משק ברזילי". התבשיל הטעים הזה מוגש שם לצד טחינה. השילוב- מעולה

המרכיבים ל-2 מנות:
3 שיני שום, קלופות ופרוסות דק
2 כפות שמן זית
4 עגבניות עסיסיות, חתוכות לקוביות קטנות
2 חופנים מלאים נבטוטי מש
מיץ מ-1 לימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס גס
להגשה: סלט טחינה- רגיל או ירוק

אופן ההכנה:

  1. 1.     מחממים מעט שמן זית במחבת. מטגנים פרוסות שום עד להזהבה. זהירות: לא לשרוף את השום, שלא יהפוך למריר.
  2. 2.     מוסיפים למחבת את העגבניות ומבשלים על אש בינונית עד להתרככותן.
  3. 3.     מוסיפים פנימה את הנבטוטים, מערבבים בעדינות, מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל שחור גרוס גס.
  4. 4.     מנמיכים את האש ומבשלים עוד 2-3 דקות. מסירים ומגישים מיד, עם כף טחינה לצד תלולית מהתבשיל.
print
השארת תגובה