חיפוש

תפוח אדמה מדורה

מרכיבים:
4 מנות

4 תפוחי אדמה גדולים (80 גרם)
2 כפות מלח גס

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 220 מעלות
חותכים את תפוח האדמה ל- 2 חצאים (לאורך)
מניחים רבע כפית מלח גס על החלק הפנימי של כל אחד מהחצאים ומשפשפים היטב בחצי השני עד שנוצרות "בועות". מכניסים לתנור עד ריכוך

ערכים תזונתיים למנה:
70 קק"ל לתפוח אדמה גדול שלם
1 מנת פחמימה

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

More like this…

יש לך עודף משקל או עודף שומן, ואיך נפטרים ממנו?

סלט ניסואז עכשווי עם טונה אדומה צרובה

תזונה ממוצעת לספורטאי מתבגר ביום אימונים

התנהלות תזונתית ופעילות גופנית בחופשה