מרכיבים

4 נתחי פילה דג מוסר\אינטיאס
4 כפות פירורי לחם מחיטה מלאה
20 שקדים
חופן עשבי תיבול טריים – כוסברה /נענע / פטרוזיליה / שמיר / בזיליקום (מה שאוהבים)
תבלינים: מלח גס פלפל

רוטב
2 כפות סויה
כף חרדל
כף סילאן ללא תוספת סוכר או מייפל טבעי
מעט שום כתוש

הכנה

  • מערבבים את כל חומרי הרוטב, מסדרים את הדגים על נייר אפייה ומברישים כל דג במעט רוטב.
  • מרסקים פירורי לחם, עשבי תיבול, שקדים ותבלינים ומהדקים מעל לכל פילה דג
  • אופים 20 דקות, בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, עד השחמה

ערכים למנה:
360 קק"ל
3 מנות חלבון
1 מנת פחמימה
1/2 מנת שומן

 

print
השארת תגובה