מרכיבים:
מנה אישית

תפוז שלם / 2 קיווי רך
1-2 תמרים מג'הול בשרניים
1 כף גוג'י ברי
ירוקים:
רבע צרור פטרוזיליה
חופן נענע
חופן נבטי חמנייה או קייל או תרד
2 כפיות צי'ה
מעט קרח / מים

אופן הכנה:
לטחון הפירות יחד, להוסיף ראשית העלים ולאחר מכן את הגוג'י ברי והצ'יה, ולהגיש בכוס גבוהה

הערות:
1. לא מומלץ להוסיף כמות גדולה של מים, על מנת לשמור על מרקם סמיך
2. להעשרה בחלבון: להוסיף כף ספירולינה (לטבעוניים) או חצי סקופ חלבון לכל השאר.

print

השארת תגובה