מרכיבים:
25 יחידות

3 כוסות קמח כוסמין
100 גרם שמן קוקוס
כפית אבקת אפיה
כפית גרידת לימון
4 כפות סוכר קוקוס
ביצה
תמצית וניל

מילוי שוקולד תמרים:
3/4 חבילה ממרח תמרים ללא תוספת מסוכר
2 כפות קקאו שטוחות
מעורבבים יחד עד לאחידות

אופן הכנה:
1. מעבדים במיקסר או במעבד מזון: קמח, אבקת האפייה, גרידת הלימון, שמן קוקוס וסוכר עד לקבלת תערובת פירורית.
2. מוסיפים ביצה, תמצית וניל ומלח ומעבדים עד לקבלת בצק
3. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה
4. מוציאים למשטח עבודה מקומח מרדדים לעובי 1/2 ס"מ, קורצים עיגולים 25 גרם ליחידה, ממלאים בכפית ממרח תמרים שוקולד מקפלים לצורת משולש ומניחים בתבנית.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ 12-15 דק

ערכים תזונתיים למנה:
120 קלוריות, לעוגיה
1.5 מנות פחמימה

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה