מרכיבים:
15 פרוסות

2 כוסות מיקס פירות יבשים חתוכים (צימוקים, חמוציות, גוג'יברי, גרנולה ועוד פירות יבשים חתוכים לפי הטעם)
1 כף טחינה או חמאת בוטנים
1 כוס קמח מלא מנופה
חצי כפית – כפית קינמון
3 ביצים
ניתן להוסיף קורט ג'ינג'ר, מלח ו/או נס קפה

אופן הכנה:
מערבבים לעיסה הומוגנית ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות בתבנית אינגליש עד הזהבה וקיסם יבש.
מקררים ופורסים לפרוסות דקות.
ניתן להכניס לעוד סיבוב בתנור בחום נמוך אחרי שפורסים עד ייבוש, לקבלת חטיפים קראנצ'יים.

ערכים תזונתיים למנה:
בתבנית אחת יש כ- 15 פרוסות (תלוי בעובי שחותכים),
כ- 100 קק"ל לפרוסה

print

השארת תגובה