מרכיבים:
4-5 עלי פילו חצויים לשניים לאורכם
תרסיס שמן בטעם חמאה
150 גרם גבינת טל העמק 9% מגורדת
150 גרם גבינת פטה 5%
2 כפות שמן זית
1 ביצה
3/4 כוס חלב רזה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
משמנים תבנית בקוטר 24, מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבבים גבינות ושמן זית ומתבלים בפלפל ומעט מלח (רק אם מלוח מספיק).
מרססים כל עלה בתרסיס שמן בטעם חמאה, יוצקים שורה דקה של מלית גבינה לאורך העלה ובמרחק שני ס"מ מהקצה התחתון, ומגלגלים באופן רפוי שלוש פעמים לקבלת פס מאורך, מגלגלים את הפס על הצד לשושנה.
מסדרים שושנים בתבנית, אחת ליד השניה. מערבבים הביצה והחלב ומלח ושופכים על השושנים בתבנית. אופים 50-60 דקות בחלקו התחתון של התנור עד הזהבה. מגישים חם.

print

השארת תגובה