מרכיבים:
4 מנות

2 בננות גדולות
8 קוביות שוקולד מריר קצוצות
2 כפות שבבי שקדים

אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות
שוטפים את הבננות (לא קולפים), מנגבים היטב ומעבירים לתבנית. אופים 15-20 דקות, עד שהקליפה משחירה.
בעזרת סכין חדה חורצים חריץ לאורך כל בננה (לא חותכים עד הסוף), דוחפים את השוקולד הקצוץ ומחזירים לתנור לעוד 2-3 דקות עד המסה.
מקשטים בשבבי שקדים ומגישים.

ערכים תזונתיים למנה:
142 קלוריות למנה
1.5 מנות פחמימה
0.5 מנת שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה