מרכיבים:
5 מנות

500 גרם בשר טחון רזה 
1 בצל גדול
כפית כמון
מלח פלפל לפי טעם
רבע כפית פלפל שאטה
שקית שעועית אדומה 'טעם הטבע'

אופן הכנה:
מחממים מחבת מרוסס בשמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד השחמה (חשוב לפורר אותו בכף עץ תוך כדי למניעת גושים גדולים ומעצבנים)
מוסיפים את השעועית האדומה והתבלינים + רבע כוס מים, מכסים לעוד כ 10-15 דק על אש נמוכה לצמצום הנוזלים (במידת הצורך מוסיפים מעט נוזלים תוך כדי בישול)

ערכים תזונתיים למנה:
200 קלוריות למנה
2 מנות חלבון
1 מנת פחמימה

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print
השארת תגובה