מרכיבים:
4 כוסות שיבולת שועל אינסטנט
כפית קינמון
כף זרעי פשתן שלמים
רבע כוס שמן קוקוס
חצי כוס מים
שליש כוס סילאן
100 גרם אגוזי מלך טבעיים
100 גרם שקדים טבעיים
100 גרם צימוקים או חמוציות

אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים
מערבבים את כל החומרים הרטובים
מאחדים את התערובות. במידה והתערובת לא רטובה מספיק, מומלץ להוסיף עוד מעט מים
משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, כ-50 דקות עד השחמה
מוציאים מהתנור ומיד מערבבים את הפירות היבשים כשהגרנולה עדיין חמה
מומלץ לשמור בכלי אטום
ניתן לגוון בסוגי האגוזים.

ערכים תזונתיים למנה:
כ- 80 קלוריות למנה של 2 כפות גרנולה

print

השארת תגובה