מרכיבים:
12 מנות

כוס וחצי פצפוצי אורז מלא
3 סקופים חלבון בטעם שוקולד ( 30 גרם לסקופ)
2 כפות שמן קוקוס
2 חבילות שוקולד מריר 70 אחוז
2 כפות גדושות חמאת בוטנים טבעית
2 כפות שקדים פרוסים

אופן הכנה:
ממיסים חבילה אחת של שוקולד מריר עם שמן קוקוס, מוסיפים פצפוצי אורז וסקופ אחד אבקת חלבון.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק, משטחים ומקפיאים כמה דקות.
בינתיים ממיסים חבילת שוקולד עם חמאת בוטנים, מוסיפים 2 סקופים חלבון בטעם שוקולד ושבבי שקדים.
מוציאים את התחתית מהמקפיא, מצפים בשוקולד ומחזירים להקפאה לעוד 15 דקות או עד שמתקשה.

חותכים ל 12 פרוסות.

ערכים תזונתיים למנה:
כל פרוסה 190 קק"ל
1 מנה חלבון
1 מנה פחמימה
1 מנה שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print
השארת תגובה