מרכיבים:
3 מנות

חצי כוס בצל ירוק
פלפל צ'ילי חריף
חופן כוסברה
3 עלי חסה עגולה / לבבות חסה
200 גרם פילה סלמון / מוסר / טונה אדומה
כף שמן זית
רבע אבוקדו
מלח גרוס, מיץ לימון

אופן הכנה:
קוצצים הירקות (מלבד החסה) דק מאד.
חותכים הדג והאבוקדו לקוביות קטנות.
מערבבים את הדג עם הירק ומתבלים בשמן זית, מלח ומיץ לימון מניחים מיד על עלה חסה שליש מהכמות ומפזרים מעט מלח גס.
מגישים מיד.

ערכים תזונתיים למנה:
200 קק"ל למנה עם סלמון
150 קק"ל למנה של מוסר ים / טונה אדומה
1 מנת חלבון
1/2 מנת ירק
1/2 מנת שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print
השארת תגובה