מרכיבים:
4 מנות

1 כרובית גדולה וטריה
1 כף חרדל פשוט
תרסיס שמן זית איכותי

אופן הכנה:
1. מבשלים כרובית במים רותחים ומומלחים היטב, מספר דקות בלבד
2. מעבירים למים קרים לעצירת הבישול
3. מסננים, מפרידים לפרחים
4. מעסים בחרדל, מרססים היטב בשמן זית וצולים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, טורבו, עד הזהבה

הערה – ניתן להשאיר הכרובית שלמה

ערכים תזונתיים למנה:
100 קק"ל
2 מנות ירק

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה