מרכיבים:
12 יחידות

2 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לריבועים
1/3 כוס קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
כפית מחוקה קינמון
4 כפות דבש
4 ביצים
חופן חמוציות / צימוקים (אופציונאלי)

אופן ההכנה:
•מנפים קמח וחומרים יבשים לקערה אחת
•מקציפים היטב ביצים עם דבש ותמצית וניל (ככל שתקציפו יותר, כך יצאו מאפינס אווריריים יותר)
•מוסיפים את היבשים לקערת הביצים המוקצפות ומערבבים רק עד להטמעה
•מוסיפים התפוחים והחמוציות ומערבבים
•מחלקים לתבנית מאפינס ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, עד הזהבה (המאפינס אמורים להיות קפיציים למגע, לוקח כ- 15 דק')

ערכים תזונתיים למנה – מאפינס אחד:
כ- 90 קק"ל

print

השארת תגובה