מרכיבים:
5 מנות

1 אבוקדו
חצי כוס כוסברה קצוצה (לא חובה)
חופן בצל ירוק קצוץ
חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ (לא חובה)
חצי כוס עגבניות שרי חתוכות לרבעים
מיץ מלימון אחד
מלח
פלפל
כפית שמן זית

אופן הכנה:
מנקים את האבוקדו מהקליפה ומועכים במזלג
מוסיפים את שאר הירקות החתוכים ומערבבים עם מיץ לימון, שמן זית מלח ופלפל

ערכים תזונתיים למנה:
70 קלוריות למנה
3/4 מנת שומן
0.5 מנת ירק

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה