מרכיבים:
10-14 קישואים חתוכים לקוביות בינוניות
1 בצל חתוך לקוביות בינוניות
1 כרישה קצוצה
4 גבעולי סלרי פרוסים (גבעול ועלים)
מים לכדי כסוי
2 כפות אבקת מרק עוף (ללא מונוסודיום גלוטמט) או קארי צהוב, כורכום וכוסברה יבשה
1 שן שום כתושה אפשרי
מלח, פלפל גרוס טרי
מעט סויה (במקום חלק מהמלח)

לקישוט: חצי צרור כוסברה / שמיר קצוץ דק

אופן הכנה:
מאדים בכפית שמן ומעט מים רותחים את הבצל, הכרישה והסלרי, עד שקיפות
מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים והתבלינים ומבשלים את כל מרכיבי המרק עד לריכוך, כ- 40-50 דקות.
טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם קרמי (ניתן להעביר במסננת לקבלת מרקם חלק).
מתקנים תיבול – מלח, פלפל ומוסיפים כוסברה / שמיר קצוצים ומגישים.

הערה – להעשרה בחלבון, ניתן להגיש עם קוביות טופו אפויות (ניתן להשרות בסויה דלת נתרן, מייפל טבעי ומיץ לימון לפני אפיה)

print

השארת תגובה