מרכיבים:
מנה אחת

2 קישואים חתוכים לקוביות 
1 בצל סגול פרוס לטבעות
1 סלק מוכן בואקום חתוך לקוביות
חופן עלי רוקט / עלי בייבי/ פטרוזיליה קצוצים דק
150 גרם גבינה בולגרית 5%
3 כפות קינואה מבושלת
3 פרוסות בטטה אפויות בתנור מראש
כפית שמן זית
מיץ לימון , מלח ,פלפל, טימין

אופן הכנה:
מתחילים בהכנות מוקדמות מראש – בישול הקינואה וצליית הירקות והבטטות
מתבלים את הירקות החתוכים במלח, פלפל, טימין ומכניסים לתנור עד שהירקות משחימים ומתרככים
מבשלים קינואה לפי הוראות היצרן.
להניח את כל הרכיבים בקערה, לתבל בשמן זית, לימון מלח ופלפל ולהנות

ערכים תזונתיים למנה:
550 קק"ל
4 מנות ירק
2 מנות חלבון
2 מנות פחמימה
1/2 מנת שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print
השארת תגובה