מרכיבים:
4 מנות
1 פרח כרובית
2 פרחי ברוקולי 
תרסיס שמן זית
מלח ופלפל גרוס

אופן הכנה:
1.שוטפים היטב הכרובית והברוקולי וחולטים במים רותחים ומומלחים במשך כ -6-7 לדרגת אל דנטה. מסננים ומקררים
2. מניחים את הכרובית והברוקולי בשלמותם על קרש חיתוך (כך שהגזע פונה החוצה) ופורסים לפרוסות רחבות לאורך כל הירק (כמו סטייק). מסדרים על תבנית, מרססים שמן זית, בוזקים מלח ופלפל גרוס ומכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות עד להשחמה.

ערכים תזונתיים למנה:
70 קלוריות למנה
3 מנות ירק

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print
השארת תגובה