מרכיבים:
4 מנות

סלסלת עגבניות שרי (500 גרם)
חופן עלי בזיליקום טריים
2 שיני שום כתוש
כף שמן זית
2 כפות צנוברים קלויים

אופן הכנה:
חותכים את עגבניות השרי כמו שאוהבים
קוצצים ביזליקום
מערבבים את העגבניות בקערה עם ביזליקום, שום כתוש , מלח פלפל וכף שמן זית
מערבבים את הסלט בעדינות, מפזרים מעל צנוברים קלויים ומגישים

ערכים תזונתיים למנה: 
90 קק"ל למנה
2 מנות ירק
1/4 מנות שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה