מרכיבים:
6 מנות

חצי כרוב לבן פרוס דק
חצי כרוב אדום פרוס דק
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 קולורבי חתוך למקלות דקים (כמו צ'יפס)

רוטב חמאת בוטנים 
רבע כוס חומץ אורז
כפית שמן שומשום
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
כפית ג'ינג'ר מגורד
רבע כוס מים
כף שטוחה דבש
מלח לפי טעם + כף סויה 

אופן הכנה:
לשקשק את רכיבי הרוטב בצנצנת סגורה היטב, עד לקבלת מרקם אחיד.
לתבל את הסלט סמוך להגשה (מרגע התיבול, הסלט מחשב את קיצו לאחור😉)

ערכים תזונתיים למנה:
150 קק"ל למנה
1/4 מנת שומן
1/4 מנת פחמימה
2 מנות ירק

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה