מרכיבים:
3 מנות:

2 סלקים קלופים חיים וחתוכים לקוביות קטנות או לרצועות דקות
3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות או לרצועות דקות
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ (אופציונאלי)
מלח ופלפל
לימון אחד סחוט
2 כפות שמן זית
1 כף מייפל טבעי אורגני

אופן הכנה:
מערבבים הכל, מתקנים תיבול ומגישים

ערכים תזונתיים למנה:
124 קק"ל
1/4 מנת פחמימה
3 מנות ירק

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print
השארת תגובה