מרכיבים:
5 אפרסמונים בינוניים (קלופים וטחונים בבלנדר למחית)
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית אגוז מוסקט + 1 כפית קינמון
1 כף סילאן ללא סוכר
2 כפות שמן קנולה
2 כפות טחינה גולמית
1/2 כפית מלח
4 ביצים
2/3 כוס מים או מיץ תפוזים
5 כפות קורנפלור
2 כפות צ'יה
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:
מערבבים יחד את אבקת האפייה עם מחית האפרסמונים
מקציפים הביצים עם תבלינים, סילאן, שמן, טחינה ומלח.
מערבבים את מחית האפרסמונים עם המים, ומוסיפים אותה ואת הקורנפלור לבלילת הביצים.
מערבבים פנימה את האגוזים, מעבירים לתבניות מעט משומנות. לאפות כ-50 דקות על 170 מעלות.

print

השארת תגובה