מרכיבים:
5-6 קישואים גדולים מגורדים (לא קוביות), ולסנן המים לאחר הגירוד.
*ניתן להמיר בכל אחד מהירקות במתכונים מטה.
2 בצלים קצוצים
מלח פלפל
עירית או ירק קצוץ אחר  (חופן)
1-2 כפות דייסבית  / 2 כפות ציה (לפזר כקראסט למעלה)
חלבונים:
2 פרוסות גבינה צהובה טל עמק מגוררת או קרועה (9% שומן)
250 גרם גבינה לבנה או קוטג או טוב טעם 3% ( 3% שומן)
5 ביצים גדולות

אופן ההכנה:
לאדות בצלים עם  כפית שמן עד להזהבה, להוסיף הקישואים המגורדים ללא המים ולהוסיף מלח פלפל, עד לריכוכם.
בקערה נפרדת לערבב את שאר המצרכים ולהוסיף לה את הקישואים (לאחר שבושלו).
לאפות בתנור 180 מעלות 30-40 דקות (עד להשחמה קלה).

ערכים תזונתיים:
כ- 1100 קלוריות לכל הפשטידה
8 מנות חלבון לכל הפשטידה

גיוונים:
ניתן להחליף ב – תרד /  ברוקולי / כרובית / פטריות
זהה למצרכים של פשטידת הקישואים אך במקום קישואים יש לשים חבילת ברוקולי 800 גרם
אך יש להוסיף לתערובת הטיגון של הבצל גם שום קצוץ (3 שיניים)
ולתערובת גבינות אפשר גם להוסיף שלושה ראשי בצל ירוק קצוץ

print
השארת תגובה