מרכיבים:
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
8 פטריות קצוצות דק דק
1 קישוא מגורר דק דק
1 בצל בינוני מגורר דק דק
1 ביצה
4-5 כפות פירורי לחם (עדיף מחיטה מלאה)
מספר גבעולי נענע טרייה\כוסברה\פטרוזיליה
3 גבעולי בצל ירוק
מלח, פלפל, כמון
ספריי שמן

אופן ההכנה:
לקערה עמוקה מעבירים את הבשר ומגרדים פנימה את הקישוא והבצל בצד הדק של המגררת ומוסיפים את הפטריות הקצוצות.
מוסיפים את הביצה ופירורי הלחם קוצצים מספר גבעולי נענע טרייה ובצל ירוק ומוסיפים לתערובת, מתבלים, מערבבים לעיסה.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
מוציאים מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בגודל כדורי פינג-פונג. ומסדרים בתבנית משומנת בעזרת ספריי שמן.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים כ-20 דקות עד שהקציצות זהובות ועשויות מבפנים.

print

השארת תגובה