מרכיבים:
2 כפיות שמן זית
בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום כתושה
450 גרם שעועית שחורה מבושלת
120 גרם עגבניות מרוסקות
1 כף מרווה מפוררת
2 כפות עלי סלרי קצוצים
1 כפית מיץ לימון
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:
להרתיח את השמן במחבת כבדה, בחום בינוני.
לטגן את הבצל והשום במשך 3-4 דקות עד שיתרככו.
להוסיף את השעועית , העגבניות, הסלרי והמרווה לכסות את המחבת ולבשל 25-30 דקות על אש נמוכה ולערבב מדי פעם.
להסיר את המכסה ולבשל 5-10 דקות או עד שהבלילה תהיה סמיכה.
להוסיף את מיץ הלימון והפלפל.

print
השארת תגובה