מרכיבים:
5 מנות

5 תפוחי עץ גרני סמית מנוקים מליבה ומשוחים בלימון
קינמון
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס יין יבש
1/2 כוס חמוציות ללא תוספת סוכר
1 כף סילאן ללא תוספת סוכר
תמצית וניל איכותית אמיתית
רבע כפית קינמון

אופן ההכנה:
להניח התפוחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה
לפזר קינמון, יין אדום, תמצית וניל, סילאן, אגוזים וחמוציות
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות (לא טורבו), עד לריכוך

ערכים תזונתיים למנה:
235 קק"ל לתפוח
2 מנות פחמימה
1 מנת שומן

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

print

השארת תגובה