טורטיה עדשים וטופו

1 מנה מצרכים למנה: 2 כפות קמח עדשים 2 כפות מים אורגנו שום יבש מלח 100 גרם טופו תרסיס שמן זית עלי רוקט / חסה/ עגבניות / מלפפון פרוס לפרוסות דקות מתחילים בהכנת הטורטיה – מערבבים את הקמח עם 2 כפות מים לקבלת מרקם נוזלי כמו טחינה / יוגורט . מוסיפים תבלינים ומערבבים . מחממים […]
מרק ירקות ועוף מופחת פחמימות – חזק לימי צינון!

מרכיבים: 5 מנות 2 בצל / כרישה קצוץ 1 גזר קוביות 3 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים 4 קישואים חתוכים לקוביות 1 שורש סלרי חתוך לקוביות 2 שורש פטרוזיליה חתוכים לקוביות 1 יח' ברוקולי מפורק לפרחים 200 גרם דלעת חתוכה לקוביות חצי כרובית מפורקת לפרחים 2 כפות שמן זית 1.5 ליטר מים / ציר ירקות צרור […]
דג בתנור עם קראסט שקדים ועשבי תיבול

מרכיבים 4 נתחי פילה דג מוסר\אינטיאס 4 כפות פירורי לחם מחיטה מלאה 20 שקדים חופן עשבי תיבול טריים – כוסברה /נענע / פטרוזיליה / שמיר / בזיליקום (מה שאוהבים) תבלינים: מלח גס פלפל רוטב 2 כפות סויה כף חרדל כף סילאן ללא תוספת סוכר או מייפל טבעי מעט שום כתוש הכנה מערבבים את כל חומרי […]
פרפה חלבה מופחת שומן וסוכר

מצרכים ל- 10 מנות: 3 כפות טחינה גולמית "טחיני פרו" מועשרת חלבון 50 גרם חלבה ללא סוכר 1 גביע יוגורט 20 גר' חלבון 125 גר' שמנת 9 אחוז או חלב קוקוס דל שומן 2 כפות סוכר חום 3 כפיות סילאן 12 שקדים קצוצים כלים – תבנית אינגליש קייק אחת או 10 כוסות קטנות אישיות אופן […]
עוף בלסמי בגריל

מצרכים ל- 6 מנות: 6 חזות עוף (200 גרם כל אחד) 1/2 כוס יין לבן 1/2 כוס בלסמי 2 בצלים ירוקים קצוצים 2 כפות חרדל היינץ 2 כפות שום כתוש 1 כף סילאן או טריאקי 1+1/2 כפיות אבקת חרדל פלפל גרוס לפי הטעם אופן הכנה: שוטפים ומייבשים במגבת נייר את חזות העוף מניחים בפיירקס זכוכית […]
שווארמה עוף על טורטיה מקמח מלא

למנה אחת צריך: טורטיה אחת בקוטר 20 ס"מ 100 גר' חזה/פילה עוף, פרוס לנתחים 50 גר' פרגית נקייה משומן ופרוסה לנתחים מלח פלפל כורכום כמון פלפל צילי חריף (אופציונאלי) בצל סגול פרוס דק (חצי טבעות) כף טחינה גולמית כף מיץ לימון כף מים סלט קצוץ ממלפפון ועגבניה מחממים מחבת עם תרסיס שמן זית ממליחים את […]
מאפינס כרובית וגרגירי חומוס לצד מתבל יוגורט

מצרכים ל- 10 מאפינס קטנים: 150 גר' כרובית חלוטה במים רותחים ומומלחים עד לריכוך קל (5 דקות במים רותחים יספיקו) 140 גר' פטה עיזים או כבשים 5% 50 גר' גבינה צהובה 15 אחוז או חמד 9% (מפורר / קצוץ / מגורד) 2 ביצים חופן עירית קצוצה מלח כף קמח שקדים או בוטנים דל שומן ( […]
סלט עוף ובמיה צלויים בתוספת ברוקולי ואספרגוס

חצי חסה עגולה חתוכה גס חופן עלי קורט כוס פרחי ברוקולי 3 גבעולי אספרגוס 5 עגבניות שרי 100 גרם במיה תאילנדית ( כ-5 יחידות ) 200 גרם פילה עוף עלי נענע ובזיליקום לפי הטעם כף בלסמי כפית סילאן כפית שמן זית הוראות הכנה : 1. מאדים ברוקולי ואספרגוס בכלי אידוי או במים רותחים ומומלחים, מספר […]
סלט ניסואז עכשווי עם טונה אדומה צרובה

150 גרם טונה אדומה (טריה או קפואה) 2 פטריות שמפיניון 2 כפות סויה כף מירין רבע כפית שמן שומשום פלפל צילי גרוס לפי הטעם פלפל גרוס מערבבים ומשרים את הדג והפטריות בחצי מכמות המרינדה לסלט: חופן עלי רוקט חופן עלי חסה חופן שעועית ירוקה חלוטה 1 מלפפון חתוך לרצועות 5 עגבניות שרי חתוכות לרבעים חצי […]
קישואים ממולאים בעוף ותמרים

מרכיבים: 6 מנות 6 קישואים או זוקיני גדולים 1 בצל קצוץ שום תרסיס שמן זית 800 גרם חזה עוף טרי חתוך לקוביות קטנות 10 תמרים מסוג מג'הול חתוכים לקוביות קטנות 1 כף סילאן ללא סוכר 2 כפות סויה דלת נתרן מלח, פלפל אופן ההכנה: 1. מרוקנים את חלל הקישואים בעזרת כף פריזיאן, קוצצים ושומרים בצד […]