מרכיבים למנה אחת:
טורטייה אחת בקוטר 20 ס"מ
100 גר' חזה/פילה עוף, פרוס לנתחים
50 גר' פרגית נקייה משומן ופרוסה לנתחים
מלח
פלפל
כורכום
כמון
פלפל צילי חריף (אופציונאלי)
בצל סגול פרוס דק (חצי טבעות)
כף טחינה גולמית
כף מיץ לימון
כף מים
סלט קצוץ ממלפפון ועגבניה
ערכים תזונתיים למנה:
450 קלוריות
2 מנות חלבון
1 מנת שומן
1.5 מנות פחמימה
1 מנת ירק
המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל