תפריטים למסעדות ,מוסדות וקבוצות

עם עליית המודעות לתזונה בריאה בשנים האחרונות, עולה גם הדרישה לתכנון קולינארי בריא ומזין. ד"ר שון פורטל וצוות המומחים שלו ישמחו להעניק ערך מוסף ולשדרג את איכות המזון המיוצר או המשווק ללקוחות \ לעובדים שלכם.

יעוץ זה ניתן עבור מגוון אנשי מקצוע \ אירועים \ וגופים מסחריים או פרטיים:

  1. מסעדות בתי מלון ושפים פרטיים.
  2. חברות וארגונים המעוניינים לשפר את איכות החיים של עובדיהם ולדאוג לבריאותם באמצעות תזונה: קביעת תפריטים מומלצים בחדר האוכל, המלצה על מזון לארוחות ביניים לשמירת ערנות וריכוז, תפריט ישיבות וכדומה.
  3. עסקים בתחום המזון- כגון, מאפיות  המתמקדות  בקבוצות אוכלוסיה ייחודיות כגון חולי צליאק וסוכרת
  4. תכנון לאירועי גורמה בריאותיים.
  5. קבוצות ספורט המתאמנות באופן קבוע ולקראת אירועי ספורט ייחודיים, יציאה למחנות אימונים וכו'.
  6. ספורטאים מקצוענים.

בין לקוחותינו:

  • רשת מוזס – פיתוח תפריט בריאות
  • מלון בית הנבחרות בשפיים- עבור נבחרת ישראל הצעירה בכדורגל
  • מסעדות פרטיות
  • קבוצות ספורט מובילות ועוד.
  • חברת גוגל ישראל
  • נמל חיפה
  • ועוד