מרכיבים:
4-6 מנות

3 ביצים + 6 חלבונים טרופים היטב
בצל קצוץ / כרישה
3 זוקיני פרוסים דק
חופן עירית קצוצה
1 כוס גבינת כנען או בולגרית עד 5% מפוררת
כפית שמן זית + תרסיס שמן זית
מלח / פלפל

אופן הכנה:
1. משמנים מחבת טפלון נון סטיק עם כפית שמן זית + תרסיס שמן זית. מאדים את הבצל / כרישה על אש בינונית – נמוכה עד שמתרככים.
2. מוסיפים הזוקיני ומקפיצים עם מעט מים עד הזהבה (מוסיפים בכל פעם מעט מים עד שהזוקיני מתרככים, משחימים ומפסיקים להגיר נוזלים)
3. מתבלים את הביצים במלח ופלפל ומוסיפים עירית קצוצה. שופכים את בלילת הביצים למחבת ומפזרים למעלה את הגבינה.
4. מנמיכים האש ומכסים את המחבת ל- 5 דק'. הופכים לצד שני לעוד מספר דקות עד הזהבה. ניתן להעביר לתנור גריל מחומם מראש לקבלת שכבה עליונה תפוחה ושחומה.

print

השארת תגובה