חיפוש

כרובית צלויה בתנור עם חרדל ושמן זית

מרכיבים:
4 מנות

1 כרובית גדולה וטריה
1 כף חרדל פשוט
תרסיס שמן זית איכותי

אופן הכנה:
1. מבשלים כרובית במים רותחים ומומלחים היטב, מספר דקות בלבד
2. מעבירים למים קרים לעצירת הבישול
3. מסננים, מפרידים לפרחים
4. מעסים בחרדל, מרססים היטב בשמן זית וצולים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, טורבו, עד הזהבה

הערה – ניתן להשאיר הכרובית שלמה

ערכים תזונתיים למנה:
100 קק"ל
2 מנות ירק

המתכון באדיבות נופר בן יעקב דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר שון פורטל

More like this…

דג לברק על מצע ירוקים וג'ינג'ר

תפוחי אדמה מעוכים

בשר טחון עם שעועית אדומה "טעם הטבע"