1 מנה
מצרכים למנה:

2 כפות קמח עדשים
2 כפות מים
אורגנו
שום יבש
מלח
100 גרם טופו
תרסיס שמן זית
עלי רוקט / חסה/ עגבניות / מלפפון פרוס לפרוסות דקות

מתחילים בהכנת הטורטיה – מערבבים את הקמח עם 2 כפות מים לקבלת מרקם נוזלי כמו טחינה / יוגורט . מוסיפים תבלינים ומערבבים .
מחממים מחבת כמו מחבת פנקייקס (נון סטיק) ומרססים ממש קצת שמן זית .
שופכים את הבלילה למחבת ובתנועות סיבוביות נותנים לבלילה להתפרס לכותר המחבת . מטגנים עד לקבלת בועות ואז הופכים .
נותנים לטורטיה להתקרר  ובזמן הזה צולים את הטופו עם מלח ופלפל ואפשר עוד תבלינים כמו אורגנו/ פפיקה אם אוהבים .
בשלב הבא מסדרים את הטורטיה על נייר אפיה – במרכז שמים ירקות , טופו עלים שאוהבים ומתחילים לגלגל כמו רול .

ערך קלורי למנה- 296 קק"ל
פחמימה- 25 גרם – 1 מנת פחמימה
חלבון – 28.5 גרם- 2 מנות חלבון
שומן – 11.5 גרם-1 מנת שומן
 ( מהטופו בעיקר ללא מנות )

print

השארת תגובה